lauantai 18. elokuuta 2012

Nappien hurmaa!

Innostuin taiteilemaan taas pussukoita, kun sain hankittua vetoketjuja lisää. Ostin myös muutamat kukkarokehykset, jos yrittäisin vielä uudelleen niiden käyttöä. Aivan ihania kehyksiin tehtyjä pussukoita näkee nimittäin muiden blogeissa, minäkin haluan! 

Tämän kertaiset pussukat saivat koristeekseen ikivanhoista nappilaatikoista kaiveltuja nappeja ja vanhaa pitsiä. Sisällä samasta kankaasta tehty vuori. Joku nappi-innostus on nyt menossa, haluaisin laittaa nappeja kaikkialle, mutta en tykkää ommella niitä, joten se on vähän hillinnyt nappien käyttöä. Kotona kyllä olisi purkkikaupalla vanhoja nappeja odottamassa käyttöön pääsyä - aikanaan, aikanaan.
 Tykkään lopputuloksesta, vaikka vihreä ei oo oikein mun juttu. Etsivät siis uutta kotia, joko erikseen tai yhdessä, sähköpostitse tai kommenttiboxissa voi tiedustella.

3 kommenttia:

 1. Hii, ihana blogi, ihanat pussukat, ihana Sanna :)

  -Enni

  VastaaPoista
 2. Tosi södejä pussukoita! Nappivillitys taitaa olla tarttuvaa, kun se aina välillä iskee itse kullekin... Sulla on tosi mahtava blogi, oot taitava tekijä :) ! Kiitos muuten vielä mun blogiin lukijaksi liittyisestä, tulee aina hyvä mieli loppupäiväksi, kun huomaa uuden lukijan!

  VastaaPoista
 3. Kiitos Enni ja Emilia kommenteista! :)

  VastaaPoista