perjantai 31. elokuuta 2012

Yövuorojen välissä tehtailtua

Yövuorojen  aikaan voi hyvällä omalla tunnolla olla tekemättä juuri mitään järkevää, riittää kun päivällä nukkuu ensin kunnolla ja sitten pian onkin jo aika mennä taas työpaikalle. Tänään käytin aikani pussukkahommiin. Ompelukone oli hetken evakossa komerossa, kun asunto on tällä hetkellä melko ahdas parvekekalusteiden majaillessa poikkeuksellisesti sisätiloissa, kunnes parvekelasit on kokonaan asennettu. Huh, kyllä niitä laseja on odoteltukin, ja tänään ne sitten tuli. Mutta kas kummaa, vielä pitää odottaa jotain pellitysjuttuja ja siihen asti yksi pienempi ruutu on ilman lasia, joten en voi edelleenkään rahdata ulos mm. sohvaa. Pöydän vein kuitenkin, se tukki liikaa kulkuväyliä asunnossani. Toki sekin pitää tuoda TAAS sisälle, kun remppamiehet jälleen tulevat. Alkaa hieman ärsyttää jo koko parveke- ja julkisivuremontti, joka on siis kaikenkaikkiaan alkanut jo huhtikuussa.

Tänään kaivoin koneen taas pöydälle, kun tuli vähän tilaa. Tällaisia oli lopputuloksena:
Tykkään tuosta isomman pussukan mallista, ohje täältä. Sammakkopussukka aivan omasta päästä ja vapaalla kädellä leikattuna.

1 kommentti:

  1. Kiitos kommentista blogissani, lisäsin siihen äsken vastaukseni. Ihanista kankaista olet ommellut pussukkasi, varsinkin sammakot on jotenkin niin hilpeitä;)

    VastaaPoista