lauantai 10. marraskuuta 2012

Varsinainen kodin hyödyke!

Mies tuossa huomautteli, että olenko muistanut blogata meidän talouden suurta hyödykettä, muovipussien säilytyspussia. Ja hah, tajusin että se on jäänyt täysin väliin! Otin siitä kyllä aikanaan kuvat ja kaikki, mutta jostain syystä se ei ennen tätä päivää ole päässyt blogiin. Kyseinen pussi sai ailkunsa ongelmasta nimeltä "kuinka säilyttää muovipussit järkevästi". Tähän asti muovipussit ovat asuneet keittiön alakaapissa enemmän ja vähemmän järjestyksessä. Jotenkin se järjestys aina leviää ja hajoaa vähitellen siten, että jäljellä on vain erikokoisten pussien kaaos. Tähän kyllästyneenä päädyin tekemään tuollaisen pussin, johon mahtuu 12 normaalia kauppakassia/roskapussia. Kankaaksi valikoitui kangas vihreän ja punaisen sävyissä, sopi asunnon värimaailmaan kuin nenä päähän. 


Pussin yläosassa on ripustusnaru, joka samalla sulkee pussin suun. Alaosassa on kuminauhalla kiristetty aukko, josta pussit saa helposti napattua ulos. Toimii! 


Tämä säilytyspussi on ratkaissut tehokkaasti muovipussien säilytysongelman. Pienet hedelmäpussit ym. ovat toisessa telineessä, joten nyt löytyy nopeasti tarvittavan kokoinen pussi, ja tietää myös pikavilkaisulla, jos pussit ovat vähissä ja tarvetta uusille olisi. Kerrassaan kätevä vempele ainakin meillä!

P.S. Sain Näpertelijä söpöilee-blogin Emilialta haasteen, kiitos Emilia! Vastaan siihen ajan kanssa, nyt täytyy kiirehtiä risteilemään Tallinnaan. 

Heippahei ja mukavaa päivää teille lukijoille! :)

2 kommenttia:

 1. Ha ha!
  Ihana...
  Muistinkin juuri että värkkäsin vuosia sitten samanlaisen putken pusseja varten.
  Lyhensin mieheltäni maastokuvioisia reisitaskuhousuja shortsin mittaisiksi, ja jämäkankaasta tulikin oiva ja aika persoonallinen pussien säilytysputkilo roikkumaan keittiön kaappiin. Kylläpä tämä muisto sai hymyilemään =)
  Kiitos kivasta blogista!

  VastaaPoista
 2. Kiva, että pussi kirvoitti hyviä muistoja! :) Jämäkankaita saisikin näppärästi tämäntyyppisiin juttuihin "tuhlattua".

  VastaaPoista