torstai 3. tammikuuta 2013

Lahjasukkia

Aiemmassa postauksessa kerroin viime aikoina työn alla olleen joululahjaksi meneviä villasukkia. Nyt nämä sukat pääsevät tännekin näytille. Ensimmäinen pari lähti Englantiin eräälle vanhalle rouvalle äitini pyynnöstä. Alunperin ajattelin pitää ne itselläni, mutta raaskin kuitenkin luovuttaa ne lahjaksi. Lankana Novitan 7 veljestä, vaalean harmaata ja vaaleanpunaista. Tarkoitus oli samalla saada vajaita keriä neulottua pois, ja sehän onnistui. Harmaata jäi 10cm pätkä eli ei yhtään. Puikot 3,5 ja mallina ihan perussukka raidoilla. Koko on n. 38.


Toiset sukat menivät mieleltään hyvin aurinkoiselle ja värikkäälle rouvashenkilölle. Neuloessani alkoi jo hirvittää, että tuleekohan näistä liian räikeät, mutta ei kuulemma tullut. Hyvä niin. Ampiaissukiksi nimesin nämä sukat värityksensä mukaan. Lankana mustaa ja keltaista 7-veljestä sekä oranssia akryylilankaa. Musta loppui toisen sukan kärkeä tehdessä, joten paikkasin kaksinkertaisella mustalla Novitan Nalle-langalla. Malli on taas perussukka, raidoitettu niinkuin neuloessa hyvältä tuntui. Koko 39-40. Melkoiset lapiot näyttää näistäkin tulleen, mutta ehkä se ei haittaa sisällä pötköttelevää käyttäjäänsä. Mahtuu ainakin alle toiset sukat, ettei jalat varmasti palele. 


Sellaisia sukkajuttuja tähän hetkeen. Ensi kerralla matkakertomusta, koska tänään lähtö kohti Kööpenhaminaa viettämään neljä viimeistä lomapäivää ennen töihin paluuta. Löytyisiköhän sieltä jotain kivaa käsityötuomista itselleni...??3 kommenttia:

 1. Onpa ihana väriyhdistelmä tuo harmaa ja vaaleanpunainen!

  VastaaPoista
 2. Oi, sä pääset vielä lomailemaan! Mulla alkoi koulu jo eilen... Tosi villi tuo toinen väriyhdistelmä :D , mutta harmaa - vaaleanpunainen on kyllä ihana! Mulla on haaste sulle, käy kurkkaamassa mun blogiin :) !

  VastaaPoista
 3. Kiitos Nyyti, itsekin pidän siitä paljon :)

  Emilia, kiitos haasteesta! Otan sen työn alle mahd.pian!

  VastaaPoista