tiistai 1. tammikuuta 2013

Pampulalapaset

Hyvää vuotta 2013 kaikille! Toivottavasti alkava vuosi on täynnä onnistumisia, uusia ideoita, luovaa hulluutta ja unohtumattomia hetkiä ihanien ihmisten seurassa! 

Asiaan. Eräässä neuletakissani on hirmukivan näköisiä neulottuja pampuloita, joita olen pitkään ihmetellyt ja ihastellut. Uusia lapasia aloitellessani ja ohjetta niihin etsiessäni törmäsin Drops Design:n lapasohjeeseen, jossa on juuri noita havittelemiani pampuloita. Nehän piti ottaa heti työstöön, kun sattui lankakin soveltumaan näihin melko pienin muutoksin. Kuviosta jätin pätkän pois, koska olisi tullut liian isot lapaset muuten. 

Tällaiset pampulalapaset niistä sitten tuli: 


Malli: Kohoneuleiset Drops-käsineet
Lanka: Novita Tempo, viininpunainen
Puikot nro 5

Toissa vuonna tein samasta langasta peruspipon ja tuubihuivin, joten nyt on koko setti valmis. :) Toinen lapanen on vähän lörpömpi ja suurempi kuin toinen, mutta mitäpä siitä. Kovilla pakkasilla ja tuulella tarvitsee sormikkaat alle, koska tuuli pääsee puhaltamaan läpi. Pikkupakkasilla toimivat. 

Ja kaikkein tärkein: nyt osaan neuloa pampuloita, eikä se ollut edes kovin vaikeaa! Jee!


2 kommenttia:

  1. Aivan ihanat lapaset! (Pampuloiden neulomisen olen minäkin ajatellut opetella tämän vuoden aikana.) Ja tosi kivoja juttuja täällä blogissasi muutenkin, pitääkin alkaa seuraamaan. :>

    VastaaPoista
  2. Oi kiitos, ja tervetuloa seuraamaan blogiani! :)

    VastaaPoista