maanantai 4. helmikuuta 2013

Virkkailua ja vähän herkkuja

Pitkästä aikaa innostuin virkkaamaan! Virkkaustyöt on sopivan nopeita niihin hetkiin, kun kaipaa jotain näprättävää sormille ja haluaa nopeasti valmista, eikä neulominen houkuttele. Tämän virkatun sydämen pyöräytin viime viikon lopulla. Oli tarkoitus tehdä se ihan ohjeella, mutta ohje käski tehdä kaksi eri kappaletta ja yhdistää, minä halusin yhdellä kertaa koko sydämen. Lopputulos on mielestäni onnistunut. Ohje siis omasta päästä, täytteenä pumpulia. Kivasti istuu tuonne jouluasetelmaan, jota ei ole vieläkään korjattu pois. :D Muut joulujutut on kyllä kerätty jo kellariin...Viime aikoina meillä on töissä yksi jos toinenkin kertonut tehneensä lettuja. Tämä on tietty aiheuttanut hirmuista lettuhimoa koko työyhteisöön, minut mukaanlukien. Eilen päätin sunnuntai-illan kunniaksi vihdoin paistaa oikein kunnon lettukeon. Vähän tuli ehkäpä liioteltua määrässä, eihän meitä syöjiä ollut oikeasti kuin kaksi.. :D 
Lettujen kanssa oli tarjolla marjoja, kermavaahtoa, sokeria ja puolukkahilloa (muita hilloja ei talossa ollut). Olipa nannaa! 

Ruokajuttuja on tullut harrastettua viikonloppuna muutenkin. Lauantaina tehtiin miespuoliskon kanssa ensimmäistä kertaa kunnon hirvipaistia. Onnistui yllättävän hyvin, oli mehevää eikä yhtään sitkeää. Lisukkeeksi tein tilliperunoita ja salaattia. 

Mukavaa viikkoa kaikille lukijoille! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti