torstai 28. helmikuuta 2013

Ystävänpäivän askarteluja


Hopskeikkaa, olin ihan täysin unohtanut kirjoitella teille Ystävänpäiväksi tekemistä askarteluista. No, tässä niitä nyt tulee, myöhässä kuten ystävänpäiväkortitkin olivat. Tein innoissani kortteja ystävänpäiväksi ja heijastimia pieniksi postitettaviksi lahjoiksi, mutta monen kummallisen syyn kautta ne päätyivät postiin vasta Ystävänpäivän jälkeisellä viikolla ja yllättivät ystäviäni täysin sattumanvaraisena päivänä, joulupostimerkein varustettuina. :D 


Kortteihin on käytetty kaikenlaisia löytöjä askartelulaatikosta, takana on jokaisessa erilainen runo ystävyyteen liittyen. Lehdestä löytyi vielä tuollainen ihana lause "minun täydelliseen päivääni kuuluu reissu parhaan ystävän kanssa". Pakkohan se oli korttiin liimata. 

Lahjoiksi pistin mukaan heijastimia. Heijastimet on tehty vanhasta huopuneesta piposta leikatuista sydämistä, joihin on laitettu sydämen muotoinen pala itseliimautuvaa heijastinkangasta molemmille puolille. Puuvillalankaa naruna ja hakaneula kiinnityksenä. Tulipa liian pieneksi huopunut pipokin hyötykäyttöön. :) 

 

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti