sunnuntai 24. maaliskuuta 2013

Pehmopöllö

Näin internetin syövereissä kuvan pehmopöllöstä ja iski "pakko saada"-kohtaus. Mielessäni muotoutui visio itse toteutettavasta pöllöstä, joten ei muuta kuin kankaiden etsintään. Kangaslaatikkoitani tongittuani käteeni osui vaaleanpunainen kangas valkoisilla pikkupalloilla. Se sopi paremmin kuin hyvin pöllön materiaaliksi, ja oli juuri passelin kokoinenkin. Leikkelin pöllön vapaalla kädellä, hieman töyhtöä päälaelle ja iso leveä vartalo. Pitihän pöllön saada myös siivet. Niihin en meinannut kangasta keksiä millään, kunnes muistin vanhan hameeni. Harmaa villakangas hopeisilla glitterpalloilla sopi pöllölle oikein hyvin, joten hameesta tuli pienet siivet. 


Pöllö sai silmät valkoisesta huovasta ja kahdesta napista. Nenän kirjoin jollain ikivanhalla harmaalla langalla. Pöllön mahaan ajattelin laittaa vielä jotain, kunhan keksin mitä se kaipaa. Täytteeksi käytin erään vanhan tyynyn täytteet, kätevää uusiokäyttöä. :)

2 kommenttia:

  1. Aivan ylisöpö pöllö! Tahtoo tuollaisen!
    T: Fanaattinen Pöllöfani :D

    VastaaPoista
  2. Hui, mähän oon unohtanu vastata mitään sulle tähän! Kiitos, ite oon samaa mieltä, että aivan ylisöpö! Siitä vaan kokeilemaan samankaltaisen tekemistä. :) Tai jos haluat, voin sen sulle myydäkin. Pistä vaikka sähköpostia, jos kaupankäynti kiinnostaa.

    VastaaPoista