torstai 11. huhtikuuta 2013

Ostoksilla!

Vihdoin pääsen esittelemään minkälaisia löytöjä tein Pääsiäisenä! Vietimme Pääsiäispyhiä Sotkamossa, ja pääsin ensimmäistä kertaa leikkimään turistia ja kiertelemään itsekseni paikallisia kauppoja. Eräässä sisustus- ja lahjatavaraliikkeessä oli viimeinen aukiolopäivä ja sen kunniaksi hulppeat alennukset. Siellä olisi ollut jos ja vaikka mitä kivaa sisustustarviketta, mutta lopulta ostin vain muutaman kankaan.

Maatila-kangas, täydellinen johonkin lasten peittoon tms.
Vaaleanvihreää (kuvittelin kassalle asti, että beigeä..) pallokangasta, paksua puuvillaa
Vaaleanpunaista pääkallokangasta. 
Jokaista on n. metrin pala, yhteensä n. 25e. 

 


Jatkoin ostosten tekoa lankojen kuvat silmissä vilkkuen. Erään vaatekaupan alakerrasta bongasin rivikaupalla kaikenlaisia lankoja ja vietinkin siellä ihmetellen melko pitkän tovin. Sieltä päädyin ostamaan kaksi pinkkiä ja valkoisen Sisu-kerän sekä kaksi kerää Teeteen vihreänkirjavaa Pallas-lankaa. Sukkia taitaa näistä tulla. Pinkki-valkoinen-yhdistelmä vetää kovasti puoleensa, ihmettelen etten ole aiemmin sellaisia sukkia tehnyt!


Jatkoin kierrostani innoissani, joskin jo tehokkaasti rahoistani eroon hankkiutuneena. Päädyin liikkeeseen, jossa myytiin matkamuistoja tai jotain sen sorttista, sekä kaikenmoisia lankoja. Alennuksessa oli Katia Pluma- lankaa, jota päätyi koriini lopulta 7 kerää, tarkoituksena tehdä tästä langasta liivi. Tässä liikkeessä oli erittäin mukava myyjärouva, joka jo ovelta bongasi, että edellisen liikkeen kassissa oli lankoja ja suunnisti heti edelläni lankapuolelle tullen rupattelemaan ja kertoilemaan eri langoista.
 

Tuo ruskea lanka onkin päässyt neulotumaan jo liiviksi, sen esittelen teille heti kun saan asiallisia kuvia enkä tämmöisiä hämärässä haudottuja versioita. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti