lauantai 20. heinäkuuta 2013

Draped dress

No niin, vihdoin hieman kuvia reissusta ja mukana olleista ompeluksista. Koska tämä on käsityöblogi, jätän matkakuvat esittelemättä muilta kuin itsetehtyjen matkavaatteiden osalta. Sen sanon kuitenkin, että Dubrovnik oli mahtava! En oikein tiennyt, mitä Kroatialta pitäisi odottaa, ja huh, että yllätti! Hyvin positiivisesti.


Mutta asiaan. Pinterestistä löysin linkin Draped dress -mekkoon, ja halusin ehdottomasti tehdä sellaisen mukaan. Varastoista löytyi sopiva pala trikoota, ja itse tekemisvaihe kaikkineen kesti muutaman minuutin, koska mekossa on vain 1 n. 30cm sauma. Ohje tähän ihanuuteen löytyy täältä. Ilmeisesti tämän mekon voi solmia monellakin eri tavalla, netistä pitäisi löytyä ohjeita. Itse käytin näin niskan taakse solmittuna. Tykkään! <3



Tarvitsin myös kesähatun, joten päädyin tekemään sellaisen jossain Suuri Käsityö -lehdessä olleen ohjeen mukaan. Väriltään niin haalea, etten oikein pidä siitä, mutta työnä ihan onnistunut. Kroatiassa käytin sitä muutamana päivänä, kunnes hankin oikein kunnon turisti-lierihatun. Toimii kyllä tuollasten perusvaatteiden kanssa lierihattua paremmin.



Hirmuinen ompeluvimma ja kankaiden tuhoaminen päällä. Kone on surrutellut vaikka kuinka ja valmistakin on pinossa. Niistä lisää ensi kerralla. :)

 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti