keskiviikko 7. elokuuta 2013

Kauan odotettu (ja tehty) neule!

Tsadaa, tässä se vihdoin on, aika tasan vuosi sitten aloittamani, monessa nurkassa muhinut projektini! Paita on tehty Veera Välimäen ohjeella Plain and Simple Pullover, joskin silmukkamääriä piti muokkailla, kun lanka oli eri vahvuista. Ohje löytyy Ravelrystä, ja on ilmaiseksi ladattavissa. Lankana Red Heart Baby, vauvanvaalean mintun sävyssä. Puikot kokoa 3. Omista laatikoista löytyi sopivat ruskeat napit tuomaan pientä särmää kaiken pastellisävyn keskelle. Lanka ei ollut mitään maailman miellyttävintä neulottavaa, halkeili ja aiheutti sen vuoksi ketutusta ja potutusta. Lopputuloksesta kuitenkin tykkään, ai että! 


2 kommenttia:

  1. Voi hurja kun on hieno! Ja voi hurja miten iso työ tuossa on ollut! Wau... Itse keräilen täällä rohkeutta, että uskaltaisikohan sitä elämäni ensimmäistä neulottua paitaa aloitella :)

    VastaaPoista
  2. Kiitos Emilia! Juu työtä piisasi enemmän kuin tarpeeksi, onneksi ohje on helppo eikä tarvinnut liiaksi piperrellä. Kokeile ihmeessä sinäkin, rivi kerrallaan tulee valmista aikanaan :) Paksu lanka ja isot puikot helpottaa urakkaa, itseäni hieman houkuttaisi joku ihana talvineule.

    VastaaPoista