sunnuntai 12. tammikuuta 2014

Collegea ja joustofroteeta (sekä pitkän blogitauon päätös!)

Blogi on viettänyt taas aivan turhan pitkään hiljaiseloa. Ompelukone sen sijaan on surrutellut jos ei päivittäin niin ainakin useasti viikossa. Valmistakin on tullut, lähinnä vaatteita omaan kaappiin ja vähän miehellekin. Kuvausinto on ollut kadoksissa, mutta tänään vihdoin sain pitkästä aikaa blogattua. Pahoitteluni pitkästä tauosta! 

Heppapaita joustofroteesta. Taskuissa ja hupussa heppatrikoota, josta aiemmin tehty myös pipo. Tämän piti olla tallipaita, mutta ainakin viime aikoina kyseinen paita on ollut niin sähköinen, että olen luopunut sen käytöstä hevosten parissa. Muutamia sähköepisodeja siellä läpikäyneenä pörisevien hevosten kanssa...Nalletunika. Tähän piti keksiä haalistumakohdalle jotain peittoa, joten ompelin siihen nallukan ja sydämiä. Hihat fleeceä. Voisin kääriytyä tähän paitaan aina, se on niin mukava. :) Luonnonvalkoinen collegepaita korkealla kauluksella ja nahkaisin yksityiskohdin. Edessä nahkatasku, kyynärpäissä "paikat", jotka eivät valitettavasti näy kuvassa. Löysin edullisen nahkatakin kirpputorilta, siitä leikelty nahkaosat. Samasta takista tehty myös yhdet rukkaset. 


 Kiva kun melkein erotun seinästä tuolla paidalla :D

Ja sitten vielä vähän lisää heppoja :) Tämän mekkosen esittelin jo aiemmin, mutta sovituskuva uupui. Tässäpä se! 


Onnea ja iloisia käsityöhetkiä kaikille lukijoille vuoteen 2014! Ilahduttavaa huomata, että vaikken ole päivittänyt blogia piiitkiiin aikoihin, täällä on kuitenkin päivittäin kävijöitä. :) Jee! 

4 kommenttia:

  1. Ihanaa että olet palannut blogitauolta, sun postauksia on ollut ikävä :) Ja hienoja ompeluksia, varsinkin tuo collegepaita on nätti!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu täällä ollaan taas! Kiva kuulla, että olet kaivannut :) Ja kiitos myös kehuista, ne lämmittää aina :)

      Poista