sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Ihanan ihana Hattarakekkerit-trikoo

Jälleen kangas, jota oli ihan pakko saada, mutta joka on niin lapsenomainen, että piti tovi pohtia mihin sitä käyttäisi.


Kangasta on reilusti ja molemmissa väreissä, minttuna ja vaaleanpunaisena. Pitkään paloja pyörittelin ja ihastelin, mihin nämä uskaltaisi leikata ja käyttää? Aloitin lopulta helpolla valinnalla, peruspaidoilla yö-/kotikäyttöön. Kangasta jäi onneksi muihinkin projekteihin, hyviä ideoita odottelemaan.


 Pikkuisen samistelua, minulle vaaleanpunaista, miehelle minttua. En uskaltanut etukäteen kysyä, kelpaako toiselle, koska mies hyväksyy vain yksivärisiä, jos saa valita. Valmiina uskoin kuitenkin olevan mieluisa kotipaita ja tänään paita saikin hyväksynnän. Omaani tein selän ja hihat pinkista trikoosta, etukappale Hattarakekkerit-trikoota. Pohjaväri on valkoinen, vaikka kamera näyttää vääristäneen värin vaaleanpunaiseksi. Miehen paitaan Hattarakekkerit-trikoota eteen ja toiseen hihaan, pienenä jippona toinen hiha yksivärisestä trikoosta samoin kuin selkäkappalekin. Hihat ja pääntie resorilla kantattu.

Paitojen lisäksi esittelen teille uudet verhot, jotka kotiutuivat tänään Hemtexistä. Kevään sisustushuuma on iskenyt ja kotiin piti saada väriä lisää. Olen vierastanut ohuita, läpinäkyviä verhoja, koska en ole saanut niitä koskaan näyttämään hyvältä. Onneksi tänään rohkaistuin nämä ostamaan, sillä lopputulos on oikein onnistunut! 


Ja pitäähän kevätkodissa olla kukkiakin :)


Mukavaa alkavaa viikkoa kaikille! 
 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti