sunnuntai 30. maaliskuuta 2014

Trikoopaitoja SK 10/2013 ohjeella

Löysin tovi sitten ihanan kaavan ja kaiken lisäksi eräästä blogista sillä kaavalla tehdyn kauniin paidan, joten olihan se otettava itsekin työn alle. Innostuin paidasta niin paljon, että tahkosin niitä heti kaksin kappalein. Paidat ovat mielestäni siistit ja silti pehmeän trikoon vuoksi mukavat päällä. Toiseen keksin yhdistää palan pilkkupuuvilla eteen, muuten paita on punaista trikoota. Samasta puuvillasta yksityiskohdat hihoihin ja helmaan. Nappi-intoilu jatkuu, osa paidan ihanuutta on napit hihoissa. :) Yksityiskohtien näpertelyä nämä paidat vaativat, mutta olivat vaivan arvoiset. Kaava visusti talteen!

Toinen paidoista on harmaata trikoota, jossa vaaleanpunaisia pilkkuja. Se loppui hieman kesken, joten taakse sovelsin palasen vanhasta t-paidastani. Yritin pyydystää tuota pilkkukangasta eri nettikaupoista, mutten löytänyt sitä mistään enkä muista, mistä sen aikanaan hankin. Tähän hihansuut ja helman kuminauhakuja vaaleanpunaisesta puuvillasta, varastojen tuhoamista. Väri on oikeampi alemmassa kuvassa, ihana valoefekti nimeltä aurinko kirkastaa hieman liikaa ensimmäistä kuvaa. :)


2 kommenttia:

  1. Nämä kaksi on aivan ihanat! Olen ajatellut tehdä yhdelle ystävälleni samalla kaavalla, nyt uskallan tehdä kun näin, että on noin toimiva kaava. Tykkään!

    VastaaPoista
  2. Kiitos! :) Oli todella kerrankin oikein mainio ja toimiva kaava, joten voin lämpimästi suositella kokeilua! Mielenkiinnolla jään odottamaan, milloin blogiisi ilmestyy kuvia sinun versiostasi. :)

    VastaaPoista