maanantai 7. joulukuuta 2015

Joululahjavinkki!

Joulu tulla jolkottelee kovaa vauhtia. Joku on jo kenties hankkinut kaikki lahjat, toiset juoksevat lahjojen perässä vielä aaton aattonakin. Itse olen yleensä se, joka vielä viime hetkellä pohtii lahjaostoksiaan ja juoksentelee tukka putkella kaupoissa. Onneksi tässä on vielä muutama viikko aikaa kunnostautua jouluostoksilla. 
Mikäli mietit hyvää joululahjaa lähipiirin ompelijalle tai vaikka itsellesi joulumuistamisena, nyt olisi erittäin hyvä joululahjavinkki tarjolla!

Nyt sinulla on mahdollisuus tilata itsellesi tai ystävällesi lahjaksi suomenkielinen Burda-lehti 3 nroa hintaan 16,50 €. Tilaus alkaa tammikuun numerosta, joka ilmestyy 14.1. Tilauksen voi peruuttaa milloin tahansa 3 numeron jälkeen. Yhteystiedot ja tilaukset osoitteeseen marianne.koskimies@burdastyle.fi.


Tässä on hyvä tilaisuus tutustua Burda-lehteen tarkemmin! Voin lämpimästi suositella lehteä, itse käytän tämän lehden ohjeita ja inspiraatiota eniten tilaamistani/lukemistani lehdistä. Kokoja löytyy laajalla skaalalla ja kaavoja on hyvin monipuolisesti erilaisiin vaatteisiin.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti